Prebúdzajúci sa červený drak - Duduc, Vladimír
Čína je po USA druhou krajinou na svete, kam prúdi najviac zahraničných investícií. Smerovanie investície do rozvojových ekonomických a technologických experimentálnych zón. Súčasná emigrácia Číňanov. Sociálna situácia v Číne a ilegálna emigrácia. Najväčší zahraniční investori v Číne.