Naša legislatíva na sklonku roku 2000 - Fekete, Imrich
Prehľad právnych noriem z oblasti poisťovníctva. Základné zásady zákona o poisťovníctve. Výkon dozoru nad poisťovňami. Udeľovanie koncesie na podnikanie v poisťovníctve. Výkon priebežnej kontroly nad činnosťou poisťovní. Výkon disciplinárnej právomoci dozorného orgánu.