Zdaňovanie príjmov zo sociálneho fondu - Vladárová, Marta
Podmienky zdaňovania príjmov zo sociálneho fondu sú od 1. januára 2000 upravené zákonom č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov. Komplexný pohľad na problematiku sociálneho fondu.