Personálny marketing - nový prístup v práci s ľuďmi - Blašková, Martina
Podstata a účel personálneho marketingu. Nástroje personálneho marketingu. Funkcie personálneho marketingu a jeho zákazníci. Obsah ponuky a dopytu v personálnom marketingu. Spoločné znaky a rozdielnosti riadenia ľudských zdrojov a personálneho marketingu. Hlavné aspekty personálneho marketingu.