Klady a nedostatky metód hodnotenia - Stýblo, Jiří
Problematika hodnotenia zamestnancov. Charakteristika jednotlivých najčastejšie používaných metód hodnotenia. Kritériá a meradlá hodnotenia. Sebahodnotenie a kolektívne vzájomné hodnotenie. Výstupy z hodnotenia.