Obsadzovanie voľných pracovných miest podniku: získavanie pracovníkov - Koubek, Josef
Možné spôsoby, ako čo najefektívnejšie a najlepšie pracovníkom obsadiť voľné pracovné miesto. Získavanie pracovníkov na voľné miesto. Faktory ovplyvniteľné podnikom pri získavaní pracovníkov. Zdroje získavania pracovníkov. Postup pri získavaní pracovníkov. Metódy získavania pracovníkov, ich výhody a nevýhody. Inzercia v oznamovacích prostriedkoch. Najčastejšie nedostatky v získavaní pracovníkov.