Využitie komunikačných zručností manažéra v hodnotiacom pohovore - Marhefková, Martina
Hodnotenie pracovníkov ako významná časť manažérskej práce. Vymedzenie hodnotiaceho pohovoru. Ťažisko hodnotiaceho pohovoru. Časté chyby manažéra pri hodnotiacom pohovore.