Legislatíva dopravy Slovenskej republiky a acquis communautaire - Kurinec, Ján
Základné východiská legislatívy dopravy EÚ. Právo spoločenstva. Zbližovanie legislatívy Slovenskej republiky a Európskej únie. Screeningy. Národný program prijatia acquis communautaire. Ďalší proces aproximácie práva.