Čo je analýza a meranie práce? - Krišťák, Jozef
Analýza a meranie práce (work study) je systematické preskúmavanie pracovných postupov s cieľom zlepšiť efektívnosť použitia zdrojov a zadefinovať normy času pre jednotlivé činnosti. Dôvody prečo analyzovať a merať prácu. Praktický príklad zvyšovania produktivity. Ľudský faktor pri aplikácii štúdia práce. Maslowova pyramída potrieb. Osobné kvality analytika.