Meranie a produktivita práce v podmienkach výrobnej praxe postupy uplatnené v I.D.C. Holding, a.s. - Kassay, Štefan
Využívanie nových časových postupov merania práce, predovšetkým metódy modelovania a simulácie v I.D.C. Holding, a.s. Uplatňovanie metódy MTM (methods time measurement). Systém MOST (Maynard operation sequence technique) na výrobnej linke - Roksáreň výroba cukríkov. Využitie simulačného programu witness.