Transformácia podnikania fyzickej osoby na právnickú osobu z hľadiska právnych, účtovných a daňových aspektov - Dobšovič, Dušan
Tri spôsoby realizácie procesu transformácie podnikania formou fyzickej osoby na formu právnickej osoby. Transformácia združenia fyzických osôb na právnickú osobu. Vzor zmluvy o predaji podniku. Charakteristika jednotlivých spôsobov transformácie podnikania.