Vystúpenie spoločníka zo združenia - Dobšovič, Dušan
Nedostatočná legislatívna úprava v súvislosti s podnikaním vo forme združenia. Interný chrakter evidencie s významom len pre účastníkov združenia. Zostavenie Výkazu o príjmoch a výdavkoch a Výkazu o majetku a záväzkoch. Praktický príklad zrušenia členstva spoločníka združenia. Vyrovnanie majetkových pomerov.