Prevod vlastníckeho práva k nehnuteľnostiam - právna úprava - Štalmašková, Mária
Nadobudnutie vlastníctva podľa ustanovení Občianskeho zákonníka. Spôsob nadobudnutia vlastníctva kúpou nehnuteľnosti. Vypracovanie zmluvy, zmluvné strany. Vznik daňovej povinnosti. Podanie daňového priznania. Sprísnenie podmienok pre oslobodenie dae z príjmov po nadobudnutí účinnosti zákona o daniach z príjmov t.j. od 1.1.2000.