Jubilejné odmeny a odstupné - Staszkiewicz, Lucia
Príspevok predstavuje metodiku účtovníctva bonusov a podobných platieb v systéme vyplácania odmien za obdobie dlhšie ako rok. Zobrazenie problému na jednoduchom príklade.