Rizika i šance - Syruček, Milan
Politicko-ekonomická situácia na Ukrajine. Ekonomický reformný program Ukrajiny. Rozpočet na rok 2001. Základné ekonomické ukazovatele Ukrajiny. Vzťah Ukrajiny k Rusku.