Kandidátské státy EU: Lotyšsko - Lukáš, Zdeněk
Stručná hospodársko-ekonomická charakteristika Lotyšska. Prehľad vybraných ekonomických ukazovateľov. Plnenie Kodaňských ekonomických kritérií. Doporučenia Európskej komisie pre udržanie makroekonomickej stability Lotyšska.