Preventivní koncepty pro vyvíjení výrobků - Kubát, Jiří
Kľúčovým činiteľom konkurenčnej schopnosti v oblasti výrobkového vývoja sa vo svete stávajú preventívne koncepty optimalizácie akosti a nákladov. Sú to pružné koncepty DFC (Design for customization, konštruovaný pre používateľské prispôsobenie) a DFMA (Design for manufacture and assembly, konštruovaný pre výrobu a montáž). Praktické skúsenosti s využívania oboch konceptov.