Jak zvyšovat hospodárnost logistiky - Kubát, Jiří
Možnosti racionalizácie doterajších logistických systémov. Znaky efektívnych logistických systémov. Zvyšovanie efektívnosti organizácie práce. Štandardizácia kontinuálneho procesu zlepšovania.