Integrace veřejné hromadné dopravy v Rakousku - Štěrba, Roman
Rakúsko je vedľa Nemecka unikátnou krajinou v rámci celého sveta, ktorá je celoplošne pokrytá dopravnými zväzmi. Územné členenie Rakúska podľa dopravných zväzov. Začiatky integrácie. Výhody dopravných zväzov. Financovanie dopravných zväzov v Rakúsku.