Modernizácia direktív EÚ v súlade s vývojom podnikania - Březinová, Hana
Vyjadrenie odborníkov z účtovníctva ČR k návrhu zmien direktív EÚ týkajúcich sa pravidiel oceňovania v ročnej účtovnej uzávierke a konsolidovanej účtovnej uzávierke určitých typov spoločností.