Kvalifikácia účtovníkov - celosvetový problém - Sobotka, Věroslav
Konzultácia aktuálnych problémov vo vzdelávaní účtovníkov so zástupcami OSN/UNCTAD a s lektormi z V. Británie a Švajčiarska. Smernica o národných požiadavkách na kvalifikáciu profesie účtovník. Potreba prijatia smernice v ČR.