Audit informačného systému: seriózna disciplína alebo módny termín? - Svatá, Vlasta
Vývoj auditu informačného systému. Definície a druhy auditu informačného systému. Hlavné oblasti - domény auditu informačného systému podľa ISACA (Information Systems Audit and Control Association). Hlavné problémy auditu informačného systému.