Dve pätiny aktív ozdravovaných bánk budú tvoriť štátne dlhopisy - Kováčová, Jana
Náklady na ozdravný proces v slovenskom bankovom sektore. Naproti tomu stojí očakávaný výnos z privatizácie ozdravených bánk. Reštrukturalizácia vybraných bánk bola rozdelená na dve etapy. Postupy v jednotlivých etapách. Reštrukturalizačné dlhopisy podľa ich splatnosti. Reštrukturalizačné dlhopisy podľa charakteru výnosu. Emisie reštrukturalizačných dlhopisov.