Nákup z hlediska procesu řízení změn - Lukoszová, Xenie
Proces riadenia zmien v logistickom systéme podniku. Proces nákupu a skladovania. Riadenie zmien v nákupe a skladovaní. Procesy a subprocesy nákupu a skladovania. Total Quality Management. Umiestnenie podnikových procesov v logistických subsystémoch podniku. Reengineering nákupu.