Priemyselné parky na Slovensku - Kremský, Peter
Z obsahu: V budovaní priemyselných parkov Slovensko mešká šesť-sedem rokov. Zákon nevyrieši všetky problémy, dôležitá je vlastná iniciatíva obcí. Prvý priemyselný park na Slovensku vyrastá vo Vrábľoch. V parku dodávateľov Volkswagenu nájde prácu 1 200 ľudí. Projektantom technologickej zóny na Záhorí nechýbajú odvážne vízie. Projekt nového závodu BMW prebudil východ. Lučenec by chcel ťažiť zo zásob silikátov.