Nový zákon o bankách - Hetteš, František
Návrh nového zákona o bankách. Organizačná štruktúra a podnikanie bánk. Bankový dohľad Národnej banky Slovenska (nápravné opatrenia). Výkon bankového dohľadu na individuálnom aj konsolidovanom základe.