Informatika v zemědělství - Vrana, Ivan
Význam spojenia možností výpočtovej techniky s technikou komunikačnou, ktoré prináša novú kvalitu do využitia počítačov v oblasti riadenia, administratívy, rozhodovania a i. V záujme zvýšenia efektívnosti produkčných, obchodných a riadiacich činností poľnohospodárskych podnikov je náležité využívanie týchto možností. Predstavenie výskumného zámeru "Spracovanie dát a matematické modelovanie v poľnohospodárstve", ktorým sa zaoberajú pracovníci Katedry informačního inženýrství PEF ČZU v Prahe.