Je na Slovensku chudoba? - Michálek, Anton
Chudoba na Slovensku. Kvantifikácia a meranie chudoby. Porovnanie s inými európskymi krajinami. Analýza chudoby na základe príjmov a výdavkov. Objektívne a subjektívne faktory chudoby na Slovensku. Celková životná situácia domácností. Priestorové diferenciácie chudoby. Regionálne disproporcie chudoby na Slovensku v roku 1998. Riziká a sociálne dôsledky trvalej chudoby.