Přínosy objektově orientovaného přístupu k modelování business procesů a business-process reengineeringu - Merunka, Vojtěch
Objektovo orientovaný prístup (paradigma) ako jeden z najprogresívnejších smerov v oblasti programovania, analýzy, návrhu a realizácie softwarových produktov. Pojem business analýza systémov. BPR - Business process reengineering. Možnosti klasických objektových metód. Metóda BORM (business object relation modeling. Metóda OBA (object behavioral analysis). Diagramy pre business analýzu. Diagram ORD (object relationship diagram). Úloha CASE nástrojov a potreby používania formálnych techník. Príklad business analýzy.