O niektorých aspektoch zahraničného obchodu Slovenskej republiky v období rokov 1939-1945 - Štefániková, Antónia
Vznik Slovenského štátu v marci 1939 a jeho závislosť na zahraničnom obchode. Vytváranie nadproduktu pre vývoz do Nemeckej ríše. Zahraničnoobchodné vzťahy s ostatnými krajinami.