Privatizačné výnosy určia vývoj ponuky peňazí - Suďa, Pavol
Predstavenie Menového programu NBS na rok 2001. Základné parametre - jadrová inflácia, koncoročná miera inflácie, priemerná ročná inflácia, rast HDP v stálych cenách, deficit bežného účtu, medziročný rast peňažnej zásoby v bežnom kurze. Zmeny menového inštrumentária NBS. Cenový vývoj, spotreba. Prebudenie domáceho dopytu. Vývoj peňažného agregátu M2 (ponuka peňazí).