Colníctvo na Slovensku - Šporer, Peter
Z obsahu: K začiatku decembra odviedli colníci do štátneho rozpočtu viac ako osem miliárd korún navyše plánu. Pri uskladňovaní tovaru v colných skladoch netreba platiť colné poplatky. Navrhovaný colný zákon takmer úplne zodpovedá právu Európskej únie. Na hraniciach sa nič nedeje náhodou. Pašeráci neprejavili veľký dôvtip.