Reformy sú dôležité nielen kvôli rozšíreniu EÚ
Analýza výsledkov summitu v Nice očami priameho účastníka, člena EK zodpovedného za rozšírenie G. Verheugena. Dôležitosť summitu v Nice pre Slovensko. Dohoda o postavení európskeho podniku. Delenie moci medzi členskými krajinami Európske únie. Závery summitu v Nice.