PF 2001
Mimoriadna sekcia Trendu. Prognózy vývoja hospodárstva SR, domácich podnikov a bánk. Nové šance od zahraničných investorov. Budovanie priemyselných parkov. Info-komunikačné technológie. Automobilizmus. Školstvo. Kapitálový trh. Výživa. Zahraničie na prelome tisícročia.