Sprivatizovaná Slovenská sporiteľňa - Onuferová, Marianna
Najväčšiu slovenskú banku kupuje rakúska Erste Bank za 18,44 mld. Sk. Rozdiely medzi privatizáciou Českej sporiteľne a SLSP. Hodnotenie privatizácie slovenských bánk. Prehľad majoritných akcionárov v niektorých slovenských bankách. Tender na predaj VÚB.