Od florénov po rupie - Bieliková, Iveta
Kremnická mincovňa dnes razí mince pre Indiu, Mauretániu, Slovinsko i Cyprus. História mincovne v Kremnici. Náplň výrobného programu. Skúsenosti so zahraničím. História razenia mincí na našom územi a vo svete.