Vyrubovacie konanie
Vyrubovacie konanie po novelách zákona SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov vykonaných v roku 1999 zákonmi č. 21//1999 Z.z., č. 367/2000 Z.z. a zákonom č. 240/2000 Z.z. Podanie daňového priznania a hlásenia. Opravné a dodatočné daňové priznanie alebo hlásenie. Majetkové priznanie. Vytýkacie konanie. Určenie dane v prípade nepodania daňového priznania alebo hlásenia. Zánik práva vyrubiť daň. Otázky a odpovede k problematike.