Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o životnom minime
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o životnom minime. Vývoj indexov životných nákladov nízkopríjmových domácností. Vývoj čistých peňažných príjmov na osobu. Vývoj súm životného minima pri ich valorizácii o 7,8 perc. k 1. júlu 2000.