Namiesto regaty iba konvoj - Pinter, Gejza
Záujem o regionálnu spoluprácu Maďarska, Rakúska a Slovenska. Príjmy podnikateľských subjektov župy Gyor-Moson-Sopron. Cezhraničná spolupráca a reforma verejnej správy na Slovensku.