Nástroj na podporu rastu firmy - Theodoulides, Lenka
Ekonomický koncept franchisingu. Franchisingový boom. Výhody pre poskytovateľa (franchisora). Výhody pre prijímateľa (franchisistu). Výhody pre spotrebiteľa. Povinnosti poskytovateľa franchisingu. Povinnosti prijímateľa franchisingu.