Verejné rozpočty na rok 2001
Z obsahu: Rozpočty verejných financií schválil parlament s rekordne pružným schodkom. Štát konzervuje štruktúru výdavkov. Rozpočtové príjmy sú podhodnotené o miliardy korún. Štát preberá ochranu nad Sociálnou poisťovňou. Brzdenie reformy zvyšuje deficit zdravotných poisťovní. Štátne fondy pohltí ústredný rozpočet. FNM bude žiť výlučne z privatizačných výnosov. Bratislava sa neplánuje ďalej zadlžovať. Košice hľadia do úverovej priepasti. Sadzby poistného do verejných fondov.