Vláda podporila budúcnosť lodeníc - Beer, Gabriel
Vláda podporila Slovenské lodenice Komárno (SLKB), a.s. Bratislava poskytnutím štátnej garancie na úver na stavbu troch lodí pre nemeckých odberateľov. Vznik novej firmy namiesto pôvodnej Slovenské lodenice (SLK), a.s. Komárno. Manipulačné pole lodeníc má pod kontrolou správca konkurznej podstaty Slovenskej kreditnej banky, a.s. Bratislava. Vo vlastníctve bánk budú aj rozpracované lode.