Dividendy českých firem a optimální investiční strategie - Filip, Miloš
Spoločnosti vyplácajúce dividendy na českom kapitálovom trhu. Ekonomická teória výplaty dividend. Charakteristika výplaty dividend na českom trhu. Reakcia akciových kurzov na výplatu dividend. Optimálna investičná stratégia s ohľadom na výplatu dividend.