Chiméra autonomní měnové politiky v malé otevřené ekonomice - Janáčková, Stanislava
Kurzová politika ako zásadná súčasť makroekonomickej politiky a jej vplyv na efektívnosť menovej politiky. Kurzové režimy a chiméra menovej politickej autonómie. Ekonomický a menový vývoj v Českej republike. Niektoré implikácie pre prípravu Českej republiky na vstup do Európskej únie a eurozóny.