Harmonizace obchodní politiky České republiky s obchodní politikou zemí Evropské unie - Vavrejnová, Marie
Obchodná politika Českej republiky pred vstupom do Európskej únie. Liberalizácia zahraničného obchodu a zmeny v colnej ochrane. Efektívna colná ochrana. Nominálne colné tarify. Výsledky výpočtu efektívnej colnej ochrany. Odvetvová štruktúra zahraničného obchodu Česka a jeho komparatívne výhody.