Účinný pomocník obchodu k dispozícii slovenským firmám - Puchovský, Ján
Aktivity Fondu na podporu zahraničného obchodu (FPZO). Internetový stimul obchodu. Predpokladaný rozvoj systému WIC pre jeho vyššie ekonomické zhodnotenie pre potreby podnikateľskej sféry SR.