Ruská federácia
Výsledky ruskej ekonomiky v minulom roku. Porovnanie vývoja zahraničného obchodu v roku 2000 s rovnakým obdobím predchádzajúceho roka. Problémy ruského trhu. Slovenskí podnikatelia na ruskom trhu.