Hodnocení způsobilosti procesů v případě neměřitelných znaků jakosti - Plura, Jiří
Miery spôsobilosti procesov v prípade nemerateľných znakov akosti. Priemerný podiel nezhodných jednotiek alebo priemerný počet nezhôd na jednotku. Stanovenie ekvivalentov indexov spôsobilosti procesov. Použitie priemerného podielu nezhodných jednotiek ako miery spôsobilosti.