Účinnosť manažérstva kvality je aj otázkou etiky a morálky - Hekelová, Edita
Zdokonaľovanie systému kvality ďalšími formami a prostriedkami. Etické správanie a TQM. Význam etického správania vo firme. Morálka a etika ako dôležitá zložka úrovne či kvality ľudí vo firme. Implementácia etiky do praxe ako významného podnikateľského a riadiaceho potenciálu vo vyspelých krajinách.á