EÚ plánuje monitorovať bezpečnosť potravín od farmy po vidličku - Sťahel, Richard
Snaha EÚ zabrániť ďalšiemu šíreniu epidémie BSE. Povinné testy na BSE v celej EÚ. Riziko výskytu BSE v západnej Európe. Opatrenia na zastavenie BSE. Posledný vývoj BSE. Vplyv BSE na trh s hovädzím mäsom. Olejniny a bielkovinové plodiny v EÚ.